2 månadskontroll

publicerat i Allmänt;
Då har vi vart på besök på barnavårdcentralen och haft 2 månaderskontroll och Jisses vad han växer!:)
Han är nu 59 Cm lång och väger 5695g och följer sin kurva
Vi träffade även barnläkaren pga hans andning som har varit ett problem sedan han föddes och även han konstatera att han andas för fort, han låter som hund som flåsar, läkaren tyckte att det lät väldigt sött haha, men vi skulle nog inte oroa oss över det för han kände sig ändå rätt nöjd med att kevin verkar annars frisk och han kunde inte höra några avvikelser på hjärta eller lungor, men han skickade ändå ett brev till barnkliniken med frågor om det är något annat som kan vara orsak till det och om det ska göras någon uppföljning, vi skulle nu vänta på svar i från kliniken om dom vill kolla honom också.
Sen tog vi en sväng om stan och träffade Kev's farmor och han fick lite kläder av gulliga farmor, nya strumpor och en fin tjocktröja "norge tröja" eller som min mor sa pippi långstrumpströja:9Sen har vi lekt i gymmet lite och han tar skallrorna bättre och bättre men han blir arg på dom när dom inte vill in i munnen! Sen har vi lekt i gymmet lite och han tar skallrorna bättre och bättre men han blir arg på dom när dom inte vill in i munnen!
Sen har vi lekt i gymmet lite och han tar skallrorna bättre och bättre men han blir arg på dom när dom inte vill in i munnen!